ShNick_design
Главная » 2012 » Лютий » 12 » Оформлення їдальні зони
11.08
Оформлення їдальні зони
За обіднім столом збирається все сім'я - обмінюється історіями, подіями, які з ними трапилися, і просто спілкуються. Це завжди особливе місце якоїсь сили в будинку. Щоб підкреслити його значимість, важливо правильно оформити цю територію.

У багатьох приватних будинках сьогодні можна зустріти окремі столові кімнати. У квартирах - рідше (позначається недолік площ), але все ж, трапляється теж.

Також нерідко їдальня зона розділяє в кухні - студії власне кухню і студію, перебуваючи посередині між ними.

В залежності від того, належить оформити окреме приміщення або тільки куточок його, і варто продумувати дизайн. Взагалі оформлення обідньої території - це цікаво, але й складно.

Якщо їдальня - кімната
Тоді оформлення їдальні зони залежить від декількох параметрів. У першу чергу - від розмірів. Крім того, необхідно визначити, це буде місце затишних сімейних бесід або зустрічей з друзями, кімната, де тільки поглинається їжа, або де можна приємно відпочити.

Якщо їдальня - це суто сімейне приміщення, де прийнято вести м'які, приємні бесіди, її можна оформити класичних м'яких тонах і в такому ж текстилі - бордо, беж і т.п. Великий, масивний стіл і стільці під стать йому будуть вельми до речі.

Якщо це буде місце активного відпочинку, тут буде збиратися весела компанія, варто зробити їдальню кілька яскравіше, додавши соковитих фарб і сміливих акцентів.

Якщо їдальня - зона
Тут теж потрібно знайти відповіді на питання, хоча б на один: вона повинна органічно вписуватися в інтер'єр або виділятися з нього?

У будь-якому випадку дизайн їдальні зони повинен поєднуватися з дизайном іншої частини приміщення, але тут два варіанти - або органічно його продовжувати, або ж відтіняти більш яскравими або ж більш блідими квітами.

Загальне рішення
В обох випадках - буде їдальня тільки куточком або цілим приміщенням - є безпрограшний варіант: оформити в нейтральних, м'яких тонах, і за допомогою текстилю та посуду міняти дизайн, залежно від настрою - така їдальня може бути сьогодні однотонною, а завтра майоріти всіма кольорами веселки , сьогодні - вишуканою, а завтра - абстрактною.

Вдале рішення буде створювати особливу атмосферу, і навіть після важкого трудового дня тут буде приємно коротати вечір в колі найближчих людей за смачною вечерею або просто чашкою чаю.
Категория: Інтер’єри | Просмотров: 589 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829