ShNick_design
Главная » 2010 » Березень » 3 » Мистецтво Нью-Йорку в Art + аукціон Росії
11.39
Мистецтво Нью-Йорку в Art + аукціон Росії
На обкладинці березневого Art + аукціон Росії - зображена Роєм Ліхтенштейном статуя Свободи, один з головних символів Нью-Йорка. Це місто - столиця світового арт-бізнесу: тут полягають багатомільйонні угоди, тут знаходяться найвідоміші художні галереї, а куратори і галеристи вирішують, хто з художників стане новою зіркою. Мистецтво + аукціон Росії № 8 (березень-квітень 2010 року) проведе читача по знаменитих нью-йоркським арт-кварталах, розповість їх історію і допоможе не загубитися серед незліченних галерей.

Галерейний бізнес Нью-Йорка - це концентрат нової і новітньої історії мистецтва, вона прокручується тут в прискореному темпі. Примітно, що кожен з цих етапів в тій чи іншій формі триває донині в різних районах міста - від буржуазної Медісон-авеню до богемного Вільямсбурзі. Тому головний матеріал першого весняного номера Art + аукціон Росії про галерейному Нью-Йорку - не просто гід, а своєрідна подорож на машині часу. Досвід подібної подорожі може бути дуже корисний, наприклад, на березневої ярмарку Armory Show або на квітневих російських торгах Sotheby's і Christie's в Нью-Йорку.
Ключовий персонаж Art + аукціон Росії в березні-квітні - Айдан Салахова. Актуальна художниця, знаменита галерістка, викладач Суріковского інституту, принцеса арт-тусовки та акула арт-бізнесу, Айдан розповіла нам про те, як створювалася її галерея, скільки коштувала її перша картина і чому в Росії так мало людей, які знаються на сучасному мистецтві.

Ювелірні вироби - ще одна важлива тема номера. Колись брошки та медальйони, придумані Сальвадором Далі, Пабло Пікассо і Жоржем Браком, здавалися всього лише жартами геніїв. Лише деякі ексцентричні знаменитості на зразок Джекі Кеннеді наважувалися надіти химерні кольє, виконані Алексанр Колдер. Сьогодні за цими прикрасами полюють колекціонери, вони продаються на аукціонах за десятки тисяч доларів, а найбільші ювелірні будинки замовляють прикраси новим знаменитостям арт-світу - Френка Гері або Марку Ньюсон.
А також: Як Дуг Айткен примудрився побудувати скляний павільйон в бразильських джунглях? Чому Данило Хармс носив епатажний червоний жилет? Який новий розділ з'явиться цього року на найпрестижнішій антикварної ярмарку TEFAF? Які плани щодо завоювання російського арт-ринку будує ідеолог лондонського проекту Все Інше Джо ла Плака? Як вдало вкласти кошти в об'єкти, вироблені «ремісничим способом»? Чому довгий час жінки-художниці перебували в тіні своїх більш відомих чоловіків і наскільки змінилася ситуація сьогодні? Все це і багато чого іншого - в новому номері Art + аукціон Росії № 8 (березень-квітень). У продажу з 1 березня. Русская версия найавторитетнішого в світі журналу Art + аукціон для колекціонерів про ринок мистецтва. За свою 30-річну історію в США журнал заслужив бездоганну репутацію, яка вже рік підтримується на російському ринку. Мистецтво + аукціон Росії пропонує читачам докладний аналіз тенденцій російського та світового арт-ринку, експертні аналітичні матеріали й огляди найважливіших подій у світі мистецтва - у діапазоні від старих майстрів, імпресіонізму та фотографії до сучасного мистецтва і дизайну, ювелірних прикрас і колекційних вин і автомобілів. Журнал організовує власні заходи, у тому числі закриті покази приватних колекцій.
Просмотров: 676 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031