ShNick_design
Главная » 2012 » Березень » 29 » Крісло-м'яч і його функціональні можливості
13.17
Крісло-м'яч і його функціональні можливості
Самою незвичайною деталлю будинку є крісло-м'яч від бренду Smart . Таке дизайнерське рішення впишеться в будь-який інтер'єр і додасть своєї ізюменкі. Також крісло-м'яч послужить незвичайним подарунком для любителів футболу. Таке крісло може виконано із символікою різних футбольних команд, воно не залишить байдужим жодного вболівальника. Крісло дуже зручне і м'яке, буває яких завгодно колірних комбінацій.


Розміри крісла не перевищують ста сантиметрів в ширину і вісімдесят в довжину. Наповнювачем служать гранули пінополістиролу. Крісло-м'яч одягнений в знімний чохол, який можна прати в пральній машинці. Крісло-м'яч підійде людям, які цінують незвичайні речі і люблять виділятися з натовпу. Воно урізноманітнює будь-який інтер'єр і буде дивувати гостей.
Це крісло займатиме велику частину уваги в квартирі. На ньому можна проводити більшу частину часу, особливо, переглядаючи цікаві матчі і активно вболіваючи за улюблені команди. Крісло чудово підходить для гостей, на ньому можна розслабитися і приємно провести час у колі друзів.


Є крісло не тільки для відпочинку, а й для роботи. Це спеціальне комп'ютерне крісло для дому та офісу. Краще прикупити відразу кілька крісел, які будуть окремо стояти для відпочинку і окремо для роботи. Магазини готові запропонувати крісла високої якості, міцні і зручні.
Гості по достоїнству оцінять смак і гостинність, зручно розташувавшись в цих кріслах.


Крісла можуть виконані з різних матеріалів, вони походять як для робочої обстановки, так і для дому. В основному це штучна замша, шкірозамінник і різні спеціальні тканини і шкіра для меблів. Відвідавши магазин, вам підберуть саме те, за чим, ви прийшли.
Категория: Меблі | Просмотров: 627 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031