ShNick_design
Главная » 2012 » Лютий » 12 » Як вибрати журнальний столик
11.10
Як вибрати журнальний столик
Журнальний столик - був і залишається обов'язковою меблями в кожній вітальні. Ці меблі може привертати увагу або, навпаки, не залучати, мати різні функції та особливості догляду. А також, звичайно, дизайн.

На щастя, сьогодні вибір будь-яких меблів більше, ніж достатній. І журнальний столик - не виняток.

Можна вибрати такий, який стане центром вітальні - буде яскравою плямою за кольором і формою, відразу приверне увагу людини, а можна зупинитися на такому, який повторює іншу корпусні меблі в кімнаті.

Вибір за призначенням
Якщо журнальний столик потрібний тільки для того, щоб пити з гостями чай-каву, тоді можна взяти найпростішу модель на коліщатках (щоб під час непотрібності його можна було без особливих зусиль відсунути до стіни).

Якщо ж столик планується використовувати для прямого призначення - зберігання і читання журналів, тоді краще брати конструкції з додатковою полицею, де можна зберігати пресу, щоб поверхня меблів завжди була вільною.

Сучасні столики можна розкладати для настільних ігор або великій компанії, деякі з них мають шафки для зберігання дитячих іграшок та інших дрібниць. Тобто, для кожного випадку можна вибрати відповідну модель.

Вибір за матеріалом
Напевно Вам доводилося бачити дерев'яні та скляні журнальні столики . Ще вони бувають з пробки, металу, а також поєднувати в собі різні матеріали.

Дерев'яні - класичні, вони прості у відході, але не люблять вологу, і якщо на таких меблів тривалий час стоїть важкий предмет, меблі пізніше прийме його обриси.

Скляні - це, звичайно, красиво. І скло для столиків береться набагато більш міцне, ніж скажімо, для вікон. І тим не менше, якщо в будинку є діти або домашні тварини - це, звичайно не найкращий варіант.

Металеві столики важкі, та й підходять тільки до деяких інтер'єрах.

Коркові - красиві, не бояться вологи - це хороший варіант.

Форма столика може бути якою завгодно - круглий, квадратний, овальний, трикутний і навіть зовсім незрозумілою форми. Вибирати журнальний столик досить просто, потрібно тільки бути впевненим, що він буде вписуватися в інтер'єр за кольоровим рішенням, фактурі, формі.

Хороший журнальний столик буде радувати око, не доставить складнощів у догляді та експлуатації. А без нього вітальня кімната буде мати незавершений вигляд, тому якщо раніше цього не сталося, то зараз задуматися про покупку журнального столика все ж варто.
Категория: Інтер’єри | Просмотров: 477 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829