ShNick_design
Главная » 2012 » Лютий » 12 » Фотографії як предмет інтер'єру
11.06
Фотографії як предмет інтер'єру
Фотографії, навіть якщо вони зроблені не професійними фотографами на дорогу техніку, навівають прекрасні спогади. І їх можна зберігати не тільки в альбомах, а й на стінах. Де, до речі, вони будуть частіше потрапляти в поле зору, і піднімати настрій.

Можна взяти одну фотографію , кілька або багато, і розмістити їх розосереджено по всьому приміщенню або ж в одному місці. Але робити це потрібно, керуючись деякими правилами. В іншому випадку вони будуть просто занадто яскравими, навіть можна сказати - наляписто елементами, і швидше внесуть розлад у панував затишок кімнати.

В якій кімнаті які знімки розміщувати?
У кожного з нас є багато фотографій , які хотілося б помістити на стіну. У дизайнерів є правило: розміщувати знімки потрібно виходячи з призначень приміщення. Тобто, у спальні - фото родини, в дитячій - фото дитини , в кухні добре виглядатимуть фото їжі , пікніків.

Тематичне єдність зображення і всієї кімнати лише підкреслить доречність першого.

Як правильно розташовувати фото?
Робити це краще вдвох. Можна розміщувати знімки горизонтально або вертикально, хаотично або в чіткій послідовності, однією лінією або групою.

Перше - центральне - фото повинне знаходитися на рівні очей (ось тут і стане в нагоді друга людина), а решта знімки вже можна розміщувати щодо нього.

Різні за розміром фотографії в інтер'єрі виходить цікаво чергувати, але якщо хочеться простоти, маленькі фото можна помістити в паспарту, а потім - в такі ж рамки, що і великі фото, і зробити одноманітною галерею.

Чим більше знімків, тим менш помітними мають бути рамки. Так, якщо в кімнаті буде 2-3 фото, можна взяти дорогі, ліпні або різьблені рами. Якщо ж їх близько десяти - доречніше виглядатимуть прості рамки без яких-небудь особливостей, які за кольором будуть перегукуватися з меблями або текстилем, що панує в приміщенні.

І ще, важливо правильно вибрати розміщення композицій, де вони будуть добре видні, але не будуть заважати. Наприклад, у вітальні це може бути над диваном, журнальним столом або на каміні. У спальні - навпроти ліжка. На кухні - навпаки робочої стінки.

Уміло підібрані і розміщені фотографії в інтер'єрі будуть нагадувати про важливі події з життя, але при цьому вони можуть і створити неповторний образ кожній кімнаті в будинку. Це - актуальний і дуже надійний спосіб створення дійсно затишного інтер'єру.
Категория: Інтер’єри | Просмотров: 406 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829