ShNick_design
Главная » 2012 » Лютий » 12 » Діловий інтер'єр: облаштування домашнього кабінету
10.59
Діловий інтер'єр: облаштування домашнього кабінету
Багато ділові люди намагаються по можливості виділити собі кімнату для кабінету, особливо, якщо в їх розпорядженні не малокомнатная квартира, а великий будинок. Як же зробити кабінет найбільш комфортним?

Наявність домашнього кабінету - це і необхідність, і престиж, і просто зручність. Можливо, кожному потенційному партнеру ви не будете розповідати, що у вас вдома під кабінет виділена ціла кімната, але наявність такого місця - відмінна можливість тримати робочі документи в одному місці і просто продуктивно працювати.

Який стиль повинен панувати в кабінеті?
Зазвичай люди, які облаштовують кабінет у будинку, роблять це для того, щоб, залишаючись вдома, можна було зайнятися справами. Звичайно, якщо потрібні всього лише комп'ютер і ноутбук, присвятити себе справах можна в будь-якій кімнаті - в спальні, у вітальні і навіть на кухні. Але не завжди така атмосфера налаштовує на роботу. Тому по можливості варто все ж облаштувати домашній кабінет .

Атмосфера в ньому повинна бути робоча. Тобто, не весела, кумедна, інтер'єр - не дуже яскравий, не помітний, щоб можна було сконцентруватися не на ньому, а на справах. Найчастіше обирають пастельні тони і класичні форми рішення інтер'єру - лаконічно і просто, але зі смаком.

Яка меблі повинні бути в кабінеті?
Наприклад, масивний дубовий стіл стандартної форми - це взагалі перша асоціація з домашнім кабінетом . Звичайно, велике значення має вибране крісло - це те місце, де безпосередньо сидить господар кабінету. Воно повинно бути ергономічним, комфортним.

Також нерідко в кабінеті можна зустріти тахту або крісло-гойдалку - під час трудової діяльності іноді потрібно розслабитися, а це найзручніше робити на місці, не виходячи з кімнати і не відволікаючись на різні інші заняття, як, наприклад, попити кави, почитати газету, зробити пару бутербродів або подивитися футбольний матч.

Раніше в домашніх кабінетах обов'язковими були бібліотеки - великі зібрання класичних літературних творів, словників. Сьогодні це не обов'язково, адже інтернет замінює багато джерел, але дуже бажано. Наявність книжкової шафи видасть інтелігентного господаря.

Ну і те, що може бути вдома, і що вкрай рідко буває в офісі - це великий м'який килим, в якому приємно потопають ноги в домашніх тапочках.
Категория: Інтер’єри | Просмотров: 449 | Добавил: ShNick

Категории раздела

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Друзья сайта

Поиск

Календарь

«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829